Neem contact met ons op
info@baarlewiki.nl

Limousine huren in Baarle

Limoluxe

LimoLuxe levert dankzij het uitgebreide aanbod aan limousines en talloze aanvullende mogelijkheden de meest complete limousineverhuur door heel Nederland. U kunt kiezen uit de meest luxe limousines van topklasse merken. Elke limousine van LimoLuxe biedt plaats aan zes tot acht personen, is zeer luxueus en compleet ingericht en verkeert uiteraard in uitstekende technische en optische staat. Bij ons staat persoonlijke service centraal. Of het nu gaat om event service, airport service, door-to-door service of service voor andere bijzondere gelegenheden: u heeft het voor het zeggen! Laat uw autosleutels thuis en laat u ophalen en brengen door LimoLuxe.

Limousines voor elke gelegenheid

Onze limousines zijn voor diverse gelegenheden te huur. Of het nu gaat om een evenement, bruiloft, gala, vrijgezellenfeest, verjaardag, airport-vervoer, een filmopname of fotoshoot, promotiedoeleinden, personeelsuitje, concertbezoek: bij LimoLuxe bent u aan het juiste adres voor alle vormen van limousineverhuur.

Limousine specials

Onze limousines zijn beschikbaar voor film- en fotoshoots, diverse promotiedoeleinden en privé-aangelegenheden, waarbij de uitstraling van de limo geheel gepersonaliseerd kan worden. Zo kunnen wij een limousine middels bestickering voorzien van diverse teksten, uw bedrijfslogo of andere reclame-uitingen.

Professionele chauffeurs

Onze chauffeurs zijn professioneel, altijd goed gehumeurd en hebben jarenlange ervaring op het gebied van limousinevervoer. Daarnaast passen onze chauffeurs zich aan op het thema van uw reis. In smoking of gekleed naar het thema van uw kinderfeestje (denk aan diverse outfits zoals een clown of lakei).

Limousine interieur en exterieur

Onze limousines zijn zeer luxueus en sfeervol ingericht. De verlichting is aan te passen aan het thema van uw reis. Romantische verlichting wanneer u samen met uw partner op weg bent naar uw bruiloft, discoverlichting wanneer u en uw vrienden een avondje gaan stappen, het kan allemaal. Niet alleen het interieur, maar ook het exterieur van onze limo’s is bijzonder. Zo kunt u beschikken over LED-verlichting (met verschillende functies) onder de auto, verschillende LED-kleurenlasers in de koplampen en achterlichten en een groot tv-scherm in de kofferbak. Leuk wanneer u buiten de limo een presentatie wilt geven, gezellig een karaoke wilt uitvoeren of lekker wilt dansen.

Limousine extra’s

Onze limousines zijn zeer compleet ingericht en beschikken over de modernste faciliteiten. Zo beschikken de limo’s over onder andere: een minibar, een cd- / dvd-speler, tv-schermen, een megafoon (voor bijvoorbeeld huwelijksaanzoeken), Nederlands en Engelstalige karaoke, lasers, een sterrenhemel, een sirene en aansluiting voor laptops en mobiele telefoons. Voor de partygangers is vooral de karaokeset bijzonder. Deze bestaat namelijk uit ruim duizend Engelstalige en 500 Nederlandstalige songs. Ook hebben wij een groot DVD-bestand met de allernieuwste films tot onze beschikking.