Neem contact met ons op
info@baarlewiki.nl

Adidas Adi5 TF voetbalschoenen

Adidas Adi5

De Adidas Adi5 TF is een ideale schoen voor spelers die op zoek zijn naar een lichtgewicht turfschoen met een ongekende pasvorm. De Adidas Adi5 TF is prima geschikt voor de hardere ondergronden. De schoen, voorzien van mesh panelen op de voorvoet, zal veelal gedragen worden door de snellere en behendige spelers. Het design van de schoen is erg stoer, hij is compleet uitgevoerd in het zwart en voorzien van fluorescerend gele details. Op zoek naar andere kleding zoals sportkleding-teamkleding kijk dan op de website.

Kenmerken van de bovenkant

De bovenkant van de Adi5 TF voetbalschoen is uitgevoerd in hoogwaardig synthetisch leder voor optimaal draagcomfort. Daarnaast staat dit leer ook garant voor een uitstekende duurzaamheid.

Kenmerken van de binnenzool

De Adidas Adi5 TF bevat een anatomisch voorgevormde binnenzool onder de hiel voor extra comfort en goede dempende eigenschappen, wat de kans op blessures vermindert. De binnenzool is dusdanig voorgevormd om het comfort van de drager te bevorderen en de pasvorm te optimaliseren.

Kenmerken van de buitenzool

De duurzame, slijtvaste buitenzool van de Adidas Adi5 TF voetbalschoen zorgt voor een maximale grip en comfort op de astro / turfondergronden. De Adi5 TF is voorzien van vele korte nopjes.

Keuze uit diverse maten

De Adidas Adi5 TF voetbalschoen is verkrijgbaar in diverse maten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Ben je op zoek naar een halve maat? Ook dan is de Adi5 TF echt iets voor jou!

Meer informatie over de Adidas Adi5 TF voetbalschoen?

Neem voor meer informatie over deze nieuwe Adidas voetbalschoen contact met ons op. Wij helpen je graag verder!